VERZENDEN EN BEZORGEN

VERZENDEN & BEZORGEN

Wij verwerken en bezorgen je bestelling zo snel mogelijk! Op locatie artikelen die bij ons voor 19:00 uur zijn besteld en betaald, worden de volgende dag bij jou bezorgd (m.u.v. zon- en feestdagen). Alles weten over hoe wij verzenden en bezorgen? Lees dan verder!

JAZEKER ALL INCLUSIVE verzending in heel Nederland!

GEEN verrassingen achteraf, al onze artikelen & orders zijn inclusief BTW, VERZENDING en/of AFHALEN in Nederland!  

Bestellingen naar België en Duitsland hebben een standaard tarief vanaf € 13,-.  *Prijzen zijn op voorbehoud* Deze worden berekend na het invullen van uw adres in de winkelwagen.

Voor onze Internationale zendingen gelden andere tarieven. Retourneren is voor eigen rekening u leest hierover meer in ons (retourbeleid).

Wanneer wordt mijn pakket geleverd?

Wellicht ben je benieuwd wanneer jouw pakketje bezorgd wordt als je vandaag besteld. Zie hieronder een totaaloverzicht. Dan weet je precies waar je aan toe bent!

  • Maandag voor 19.00 besteld, morgen in huis
  • Dinsdag voor 19.00 besteld, morgen in huis
  • Woensdag voor 19.00 besteld, morgen in huis
  • Donderdag voor 19.00 besteld, morgen in huis
  • Vrijdag voor 19.00 besteld, morgen in huis
  • Zaterdag maandag of dinsdag in huis
  • Zondag voor 18.00 besteld, Dinsdag in huis

Let op! Bovenstaande schema is enkel van toepassing op artikelen die op locatie zijn. Moeten uw artikelen uit onze externe opslagruimte/ leverancier komen? Dan doen wij ons uiterste best deze binnen 5-10 werkdagen  bij u te bezorgen. Helaas zijn wij dan afhankelijk van de levertijd van onze leverancier. Het kan weleens gebeuren dat uw order niet meer leverbaar is. Helaas kunt u dan iets langer wachten op uw bestelling.

Ophalen (Afhalen) of Retourneren op locatie?

U kunt bij de ” Check Out ” de keuze maken of u de bestelling liever wilt ophalen (afhalen) op locatie. Wanneer u kiest voor ophalen (afhalen), plannen wij samen een dag in via e-mail en zal het verloop van de afspraak verder gaan via onze What’s App service. Echter zal uw bestelling hetzelfde verwerkingsproces ondergaan net als wanneer u voor bezorging kiest. Indien u een afspraak met ons heeft kunt u het pakket op het volgende adres ophalen; Hannie dankbaar passage ( De hallen), Amsterdam. Wij zijn nog steeds een Online shop en hebben dus geen eigen fysieke ruimte in de hallen staan. Dit is onze extra service en mogelijkheid die wij u aanbieden. Indien gewenst kunt u ook voor de locatie kiezen in geval van retourneren, dat scheelt retourkosten! Vergeet bij het retourneren op locatie niet uw  factuur en/of ordernummer en legitimatie ter identificatie van de klant bij de hand te houden. Ook voor retourneren op locatie geldt onze standaard retourbeleid.

LET OP: TWENTY4svn Rich & BALANACED MERCHANDISE behouden het recht zonder opgave van redenen uw afhaal/ retour keuze te annuleren, de afspraak te wijzigen en opnieuw te plannen of uw bestelling alsnog via POSTNL aan te bieden. Afspraken voor Afhaal of Retourneren op Locatie worden uitsluitend via E-mail bevestigd. Het vervolg van de afspraak wordt verder via onze What's App service gehouden. Wanneer u een afspraak wenst te annuleren dient u dit uiterlijk 24-uur van te voren uitsluitend via E-mail bij ons te doen. Als de annulering buiten deze 24-uur valt worden er € 2,50 annuleringskosten in rekening gebracht en wordt uw bestelling na het voldoen van de annuleringskosten alsnog via POSTNL aangeboden. TWENTY4svn-Rich & BALANCED MERCHANDISE behouden het recht herinneringskosten en/of aanmaningskosten in rekening te brengen indien de annuleringskosten niet op tijd worden voldaan. Annuleren van de order is niet mogelijk. Zodra wij uw order netjes aan u hebben afgeleverd kunt u als consument gebruik maken van uw wettelijk bepaalde herroepingsrecht.

Pakket in het buitenland ontvangen?

Wil je het pakket buiten Nederland ontvangen? Dan wordt je pakket met POSTNL verstuurd! Hiervoor gelden er internationale tarieven.

Voor vragen, retourneren of het maken van een afhaal afspraak stuur je een mailtje naar: sales@twenty4svn-rich.nl.

Gebruik maken van onze What’s app service kan van maandag t/m zaterdag van 09:00 uur tot 22:00 uur  +31 06 28 33 92 49. 

Heeft u een bestelling geplaatst via www.chaydenrichiemusic.nl/merchandise dan kunt u een mail sturen naar balanced@chaydenrichiemusic.nl ook voor uw afspraken of retourneren.

Wanneer de bestelling uit handen is gegeven aan POSTNL zijn wij niet meer verantwoordelijk voor de levertijd van uw bestelling. POSTNL kan er soms langer over doen om uw pakket te bezorgen. Houdt rekening met omstandigheden zoals ( weersomstandigheden, pandemies, epidemies, ander verzuim, onmacht en/of overmacht).
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Twenty4svn Rich zal te allen tijden zijn uiterste best doen om er voor te zorgen dat voorraad bestellingen binnen 1-3 werkdagen worden bezorgd. Wanneer deze niet op locatie zijn zal de levertijd kunnen variëren tussen de 5-10 werkdagen ( ZA-ZO) worden niet meegerekend als werkdagen. Echter blijft dit slechts een indicatie.   
0